BORRA UIT HOUTHULST

Viva Machines

Over deze realisatie

Eind juni leverde Viva Machines een 3-assen spuitrobot van het merk Makor – de finishing specialist uit Italië – bij schrijnwerkerij Borra uit Houthulst. De keuze voor Makor en Viva Machines (de officiële dealer voor de Belux) is er gekomen na een grondige analyse van verschillende merken. De jarenlange expertise die beide firma’s kunnen voorleggen alsook de kwaliteit van de machines en de correcte begeleiding van dit project heeft de uiteindelijke doorslag gegeven aldus Dieter Borra (zaakvoerder). Deze spuitrobot zal onder meer ingezet worden om trappen en binnendeuren volledig af te lakken.

Dieter Borra (zaakvoerder) aan het woord:

"Doorheen de geschiedenis van ons familiebedrijf zijn we steeds op zoek naar de optimalisatie van onze productieomgeving in combinatie met een hoge afwerkingsgraad om ons te blijven onderscheiden van onze collega’s. Om onze klanten een stipte en snelle levertermijn te kunnen garanderen, is deze spuitrobot van Makor een absolute must binnen ons bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van houten ramen en deuren alsook trappen en binnendeuren op maat voor professionelen en architecten/aannemers.

Momenteel zijn er ongeveer een 50-tal medewerkers in dienst en wordt de dagelijkse leiding waargenomen door mijn broer, mijn vader en mezelf."

Terug naar overzicht