BUILDING WINDOWS UIT ANZEGEM-2

Viva Machines

Building Windows kiest opnieuw voor V-Perfect technologie!

2 jaar nadat Viva Machines een eerste lasmachine SL4FF EVO van Graf Synergy heeft geïnstalleerd, werd er besloten om een tweede lasmamachine aan te kopen. De installatie van deze lasmachine vond plaats net na de bouwvakantie. De vraag van PVC ramen en deuren kreeg een boost dankzij de V-Perfect afwerking.

"Als Kömmerling-select verwerker probeert ons bedrijf zich steeds te onderscheiden in de markt. Toen we in 2017 omschakelden naar Kömmerling, hebben we beslit om dit te combineren met de unieke en revolutionaire V-Perfect afwerking. Zo konden we op de meest zichtbare manier het onderscheid maken in de markt. De reacties van onze klanten waren lovend.

Ondertussen bleef onze productie maar stijgen, en kwam al gauw de nood om een 2e lasmachine aan te schaffen. Doordat we zeer tevreden zijn van de eerste machine en de begeleiding van Viva Machines was onze keuze al gauw gemaakt. De beloftes die Viva Machines maakte tijdens de verkoop van de eerste lasmachine werden één voor één waargemaakt. Wat toch een unicum is in de wereld van machine leveranciers!

Verder is het ook zo dat éénmaal je de V-Perfect kan aanbieden, er geen weg terug is. Sterker nog, niemand in onze productie zou nog willen terugkeren naar de traditionele manier van lassen. We hebben 2 jaar terug de correcte keuze gemaakt door met Viva Machines en Graf Synergy in zee te gaan en daar plukken we tot op vandaag de vruchten van." Aldus Mathieu Suys, zaakvoerder van Building Windows.

Terug naar overzicht