RAMENFABRIEK OP 'T HOOG UIT MOERGESTEL

Viva Machines

Ramenfabriek OP 'T HOOG kiest V-Perfect technologie!

Bijna 35 jaar geleden zag Ramenfabriek Op 't Hoog de kracht van kunststof kozijnen al. De ideale vervanger voor houten kozijnen, dat bewijs is inmiddels wel geleverd. De ontwikkelingen gingen de afgelopen decennia hard en Op 't Hoog heeft een rol gehad in een flink aantal van die innovaties. Dit familiebedrijf blijft tot op vandaag zijn pioniersrol vervullen en heeft eind vorig jaar definitief besloten om te investeren in de unieke lasmachine SL4FF EVO van Graf Synergy en deed hiervoor een beroep op de uitgebreide kennis van Viva Machines. Dankzij deze unieke lasmachine kan Ramenfabriek Op 't Hoog kozijnen af blijven leveren Op 't Hoogste niveau!

Dankzij geavanceerde machines, goed opgeleid personeel en de allerbeste materialen biedt Op 't Hoog de klant het beste op het gebied van kunststof gevelelementen. Als één van de weinige bedrijven in deze branche produceren zij volledig onder eigen naam, waardoor de kwaliteit kan worden gewaarborgd en de Ramenfabriek een breed scala aan producten kan leveren in zowel de particuliere als zakelijke markt. Ramenfabriek Op 't Hoog werkt volgens de strenge voorschriften van het VKG-keurmerk. Het keurmerk staat niet alleen voor productkwaliteit, het garandeert tevens een duidelijke en vakkundige montage en nazorg in deze branche.

Duurzame en kwalitatieve kunststof kozijnen:
Vakmanschap, toewijding en zekerheid zijn vanaf de oprichting de pijlers van de Ramenfabriek geweest. Het essentiële uitgangspunt van het familiebedrijf blijft tot op de dag van vandaag dan ook om te streven naar de fabricage van duurzame en kwalitatieve kunststof kozijnen; Het was dus een kwestie van tijd tot deze nieuwe machine aangeschaft werd. "Door deze revolutionaire lasmachine SL4FF EVO aan te schaffen met de nieuwste technieken, hebben wij na het lasproces een visuele laskwaliteit op ongekend niveau. Zowel aan de zichtzijdes voor de klant, maar ook tijdens het verdere productieverloop na het lassen, heeft deze nieuwe las geen nabewerkingen meer nodig, waardoor de productie een stuk efficiënter ingericht kan worden." Besluit Rogier Op't Hoog, kwaliteitsmanager.

Keuze voor de V-Perfect lastechnologie:
Als innoverend bedrijf probeert men bij Ramenfabriek Op 't Hoog steeds in te spelen op de laatste nieuwe trends. Enkele jaren terug maakte Op 't Hoog op de FENSTERBAU beurs al kennis met de V-Perfect lastechnologie. Viva Machines had meteen de interesse gewekt. Er bleef al deze tijd een intensief contact tussen zowel de Ramenfabriek, Graf Synergy als Viva Machines en vorig jaar werden er verschillende afspraken vastgelegd om de lasmachine aan het werk te zien in een reële productie omgeving.
"Uiteraard gaat dit over een zéér belangrijke investering, want het lasproces is enorm belangrijk in het gehele productieproces. We hebben destijds ook zeker naar alternatieven gekeken, maar door deze revolutionaire lastechniek om te lassen zonder enige nabewerking is er toch gekozen voor de SL4FF EVO. Ondertussen werken we nu al een poosje met deze lasmachine, en zowel onze klanten als wij zijn zeer tevreden over het prachtige lasresultaat. Deze V-Perfect lasmethode wordt standaard en zonder meerprijs op al onze verstek hoeken toegepast en biedt een uitstekend alternatief naar de traditionele rechte verbindingen." Zegt Noël Op 't Hoog, commercieel directeur.

Terug naar overzicht