VABURAMA UIT DEINZE

Viva Machines
Viva Machines
Viva Machines

Met de aankoop van de nieuwe Graf Synergy lasmachine SL4FF EVO – lassen zonder lasnaad – beschikt Vaburama uit Deinze over de meest performante lasmachine op de markt. Dankzij deze machine kan Vaburama de perfecte lasnaad afleveren. Het is bij Vaburama vooral de werkplaats die als toonzaal wordt gebruikt, en de commentaren van de verschillende klanten zijn dan ook lovend over deze nieuwe machine.

"Als innoverend bedrijf zijn we steeds op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden op de markt. Al gauw kwamen we bij de Viva Machines uit die de verdeling van Graf Synergy op zich nemen voor de Benelux. Viva Machines kon ons een gelaste kader tonen met een afwerkingsniveau dat tot voor kort onmogelijk werd gehouden" aldus Ward De Clerck (zaakvoerder van Vaburama).

Na enkele gespreken, maar vooral na een indrukwekkende demo werd het al gauw duidelijk dat deze lasmachine de correcte keuze ging worden. Dankzij deze kaders heeft Vaburama een extra troef in handen om zich te onderscheiden in de markt.

"Kwaliteit is altijd al één van de stokpaardjes bij ons geweest. Dit niet enkel in de afwerking van onze ramen en deuren, maar ook in de keuze van profielen en beslag. Voor wat de profielen betreft kunnen we rekenen op de correcte samenwerking met Schüco hiervoor. Meer en meer moeten we als constructeur kunnen inspelen op de specifieke vragen van de klanten. Zo is reeds geruime tijd een stijgende vraag naar gekleurde en gefolierde profielen. Dankzij deze lasmachine kunnen we 4 perfecte hoeken aanbieden, en dit zonder enige nabewerking. Onze capaciteit is dus met andere woorden gestegen dankzij deze machine" zegt Ward De Clerck.

"Verder hebben wij uiteraard de breektestwaardes getest en deze voldoen aan alle opgelegde normen. Meestal is deze ook nog eens sterker dan de lassen op een conventionele lijn. We leveren dus niet enkel een mooier eindproduct af, maar ook nog eens een sterker!" besluit Ward De Clerck.

Terug naar overzicht