Over ons

OVER VIVA MACHINES

Met meer dan 20 jaar ervaring in de machinebranche wil Viva Machines de klant van dienst zijn met een aantal machines en totaaloplossingen. Door jarenlange ervaring en veel gerealiseerde grote en kleine projecten kan de klant steeds op professioneel advies rekenen.

Ons aanbod machines: aluminium en pvc machines, automatische warehousing, stapelautomaten, (karton) verpakkingsmachines, speciale hout machines, finishing specialist, CNC raam- en boormachines, 5-assen bewerkingscenters, zaag- en vingerlasmachines en corpuspersen.

Bij Viva Machines zal samen met de fabrikant een gepaste offerte opgemaakt worden die voldoet aan de door u vooropgestelde eisen.

Bekijk hier het volledige gamma machines.

EXPERTISE EN UITSTEKENDE SERVICE

Bij de levering van speciale machines kan de klant rekenen op een ervaren en gespecialiseerd team monteurs van de leverancier zelf. Zo bent u altijd zeker de juiste en deskundige installatie en opleiding te krijgen binnen uw bedrijf. Voor de naservice zal Viva Machines een onderhoudstechnicus ter beschikking stellen tijdens de installatie om ook hier een optimale service te kunnen garanderen na de levering en plaatsing.

ONS TEAM

Viva Machines
Joost Vinckier
Zaakvoerder
Viva Machines
Kevin Six
Co-owner / Sales Manager
Viva Machines
Ilse van Bosbeke
Financieel en administratief verantwoordelijke
Viva Machines
Guillaume Defever
Sales representative

Machines aan een betaalbare prijs?

Viva Machines beschikt ook over een uitgebreid aanbod aan tweedehands machines. Wenst u meer info over dit aanbod? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

Tweedehandsmachines