BUILDING WINDOWS UIT ANZEGEM

Viva Machines
Viva Machines

Building Windows kiest voor V-Perfect Technologie!

Sinds mei werkt Building Windows uit Anzegem met de revolutionaire lasmachine van Graf Synergy, model SL4FF EVO. Hiervoor deed men een beroep op de expertise en ervaring van Viva Machines. De lasmachine levert niet enkel hoeken af die van een onmiskenbaar hoog afwerkingsniveau zijn, daarenboven zijn ze ook nog eens sterker.

Building Windows heeft als producent van aluminium en pvc ramen reeds een stevige reputatie opgebouwd. Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid maken deel uit van de kernwaarden van het bedrijf. 

Enkele maanden terug werd een nieuwe pagina in de geschiedenis van het bedrijf geschreven en werkt men met Kömmerling als profielleverancier. Building Windows wil ook in de pvc geassocieerd worden met kwaliteit. Om deze stelling extra kracht bij te zetten heeft men ook geopteerd om te investeren in de unieke lasmachine SL4FF EVO van Graf Synergy in samenwerking met Viva Machines.

‘Het is als vooruitstrevend productiebedrijf onze plicht om steeds de laatste nieuwste trends te volgen. De ontwikkeling van het lassen zonder enige nabewerking volgen we dus reeds een tijdje op de voet. Tijdens de vakbeurs Polyclose 2016 hebben we op de stand van Viva Machines deze revolutionaire lasmachine voor het eerst aan het werk gezien. Andere machinefabrikanten meenden ook een oplossing te hebben, maar konden niets concreets tonen. Wij hadden ook onze twijfels, want het plaatje leek te mooi om waar te zijn. Maar een indrukwekkende demonstratie in een reële productie omgeving heeft ons volledig overtuigd. Verder waren we ook zeer onder de indruk van de moderne productiefaciliteiten van Graf Synergy. Een speler om rekening mee te houden.’ Aldus Mathieu Suys, zaakvoerder van Building Windows.

Positieve commentaren:

Na enkele maanden met deze machine gewerkt te hebben, beschikt men bij Building Windows over de nodige inzichten. En 1 zaak staat als een paal boven water, de nieuwe afwerking wordt uitermate sterk geapprecieerd door de klanten. 

‘Niet enkel een efficiëntere en flexibelere productie waren ons target, maar uiteraard moeten er ook resultaten volgen na dergelijke investering. De reacties die we krijgen van onze professionele klanten zijn lovend. Nu beschikt men ook over een extra tool om de particuliere klant te overtuigen. Lelijke verstekken vallen echt wel op bij de klanten. Met deze afwerking die wij aanbieden is de keuze vlug gemaakt. Zeg nu zelf, wanneer je de keuze hebt tussen traditionele verstekken, en onze V-Perfect verstekken, dan hoeft er niet lang nagedacht te worden! Nieuwe professionele klanten zijn nog steeds welkom, want wie nu niet overschakelt naar een leverancier die V-Perfect technologie aanbiedt, zal het in de toekomst moeilijk krijgen om zijn raam verkocht te krijgen.’ besluit men in koor bij Building Windows.  


Terug naar overzicht