CREVITS UIT ICHTEGEM

Viva Machines
Viva Machines
Viva Machines
Viva Machines
Viva Machines

CREVITS kiest voor V-Perfect technologie!

Crevits bvba uit Ichtegem heeft een rijke ervaring opgebouwd in het produceren van PVC ramen. Reeds in 1972 werd er beslist om te starten met een eigen productie van PVC ramen. Dit als één van de eerste pioniers in België! Ondertussen is het bedrijf toe aan de derde generatie, en telt deze bloeiende en dynamische onderneming meer dan 20 werknemers. Crevits bvba blijft tot op vandaag zijn pioniersrol vervullen, en heeft beslist om te investeren in de unieke lasmachine SL4FF EVO van Graf Synergy. Hiervoor deed men een uitgebreid beroep op de technische kennis van Viva Machines.

"Als Kömmerling-select verwerker voldoet ons bedrijf aan enkele strenge normen wat betreft kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Onze grootste specialiteit is het produceren van ramen, deuren en schuifelementen van het merk Kömmerling. Om onze pioniersrol extra in de verf te zetten, werd er in de loop van 2017 beslist om onze huidige lasmachine te vervangen door een nieuwe. Wij volgen uiteraard de laatste trends inzake het lassen zonder enige nabewerking. Ons oog viel op Viva Machines die exclusief voor de BeNeLux samenwerken met Graf Synergy en dergelijke lasmachine in hun gamma hebben. Vanzelfsprekend zijn we niet over één nacht ijs gegaan, maar hebben we de markt grondig afgespeurd." Aldus Patrick Crevits, zaakvoerder.

"Vele machinefabrikanten denken een oplossing te hebben op het complexe vraagstuk om te lassen zonder enige nabewerking. Omdat het een belangrijke investering betrof, heeft elke machine leverancier een eerlijke kans gekregen. Echter was het enkel maar Viva Machines die een compleet en correct antwoord konden bieden op al onze vragen. Men stelde meteen voor om een demo te organiseren bij een collega-fabrikant in de buurt. Zo konden we deze revolutionaire lasmachine in een reële productieomgeving aan het werk zien. Enkele dagen later was de demo geregeld, en gingen wij met een klein hartje gaan kijken. Ten onrechte! Helaas worden er nog steeds onwaarheden verteld over deze machine. De demo verliep echter uitstekend, en niet enkel de collega-zaakvoerder was laaiend enthousiast, maar ook de operator. Deze wil nooit meer terugkeren naar een conventionele laslijn met oppoets. Ons positief gevoel werd nog versterkt tijdens de testafname in de moderne fabriek van Graf Synergy. Hier werden alle breektestwaardes getest, en alle profielen voldoen ruimschoots aan de opgelegde normen. Ondertussen werken we een eindje met de lasmachine, en de resultaten liegen er niet om. De nieuwe afwerking wordt uitermate sterk geapprecieerd door onze klanten." Zegt Patrick Crevits.

Succesvolle openraamdagen:
Het bedrijf heet ondertussen ook succesvolle openraamdagen achter de rug. "De nieuwe afwerking werd duidelijk gesmaakt door de klanten. Zeg nu zelf, wanneer je kan kiezen tussen de traditionele afwerking of de V-Perfect afwerking, dan is de keuze toch vlug gemaakt! Gelakte, gefolierde of in de massa afgewerkte profielen, deze lasmachine kan alles aan. Niet enkel het esthetische is belangrijk, maar als productieverantwoordelijke merk ik een serieuze tijdswinst. Bijkleuren, manueel afsteken etc... zijn sinds de aanschaf van deze machine totaal overbodig. Een belangrijk voordeel is dat je ook ten allen tijde over de volledige controle van het lasproces beschikt. De software is uitermate intuïtief en gebruiksvriendelijk, wat het werken zeer aangenaam maakt. Verder wens ik graag nog te benadrukken dat professionele klanten steeds welkom zijn. Bij ons kan men Kömmerling ramen met de V-Perfect afwerking bestellen. Want onze deze afwerking owrdt het toch moeilijk in de toekomst om je ramen verkocht te krijgen", besluit een enthousiaste Yves Dewachtere.


Terug naar overzicht