HEVOFORM UIT HERK-DE-STAD

Viva Machines

Viva Machines levert corpuspers in doorloop van Erregi bij Hevoform uit Herk-de-Stad.

Eind 2016 leverde Viva Machines een corpuspers van het merk Erregi bij Hevoform uit Herk de Stad. De keuze voor Erregi en Viva Machines (de officiële dealer voor de BeNelux) is er gekomen na een grondige analyse van verschillende merken. Voor Chris Heeren (zaakvoerder Hevoform) was het vooral de robuuste en flexibele bouw van de Erregi corpuspers die de doorslag gaf. “De technische kennis en knowhow van Viva Machines zorgden ervoor dat de knoop relatief eenvoudig door te hakken was. Machine dealers die een klant begeleiden zoals Viva Machines dat doet, zijn eerder de uitzondering dan de regel.” aldus Chris Heeren.


Chris Heeren (zaakvoerder) aan het woord:

"Hevofom kan steunen op een ervaring van meer dan 30 jaar. Wij gaan er steeds van uit dat alles wat de klant vraagt, ook mogelijk is! Hierdoor proberen wij het onderscheid te maken in de markt. Het volledig productieproces van Hevoform is voorzien op maatwerk. De machines moeten voor iedere kast opnieuw ingesteld worden. Eigenlijk beginnen we dus telkens vanaf 0 voor ieder project. Hiervoor is het van cruciaal belang dat we kunnen rekenen op flexibele en eenvoudig instelbaar machines.

Om de efficiëntie van het productieproces op te krikken, was de volgende stap de aankoop van een corpuspers in doorloop. Viva Machines heeft voor de correcte begeleiding en installatie van dit project gezorgd."

Een pijnpunt bij veel corpuspersen is de flexibiliteit en de beperkte afmetingen. Een corpuspers van Erregi kan eenvoudig corpussen aan van 3000mm x 900mm diep, dit waar andere persen al gauw op hun limieten stoten bij een diepte van 700mm. De pers beschikt standaard over een hoogte en lengte leesinrichting. Het is dus niet nodig om met barcodes te werken. Van zodra de machine de corpus heeft gelezen, worden de mobiele drukbalken alsook de transportband automatisch ingesteld.

Terug naar overzicht