RAEMDONCK UIT ZELE

Viva Machines
Viva Machines
Viva Machines
Viva Machines
Viva Machines

Een eindje terug werd de installatie van de revolutionaire lasmachine SL4FF EVO van Graf Synergy bij Raemdonck PVC ramen afgerond. Viva Machines heeft hier ook het volledige project van a tot z begeleid. Raemdonck PVC ramen probeert zich in de markt te onderscheiden door maatwerk in eigen atelier, en een onberispelijke afwerking. Voor zaakvoerder Dirk Raemdonck was de afwerking van de verstekken steeds één van de stokpaardjes van het bedrijf.

"Sinds het ontstaan van ons bedrijf hebben we Deceuninck als partner gekozen. PVC ramen hebben enkele grote voordelen, maar de belangrijkste zijn toch de hoge isolatie waarde en het onderhoudsgemak. In de nieuwe reeks profielen van Deceuninck werd de stalen versterking vervangen door een thermische en glasvezel versterking. Deze nieuwe technologie oogt ook mooier."  Aldus Dirk Raemdonck.

Over de investering heeft Dirk het volgende te vertellen: "Alle ramen worden volledig zelf gemaakt in eigen werkplaats en dit volledig naar de wensen van de klant. Recent hebben we geïnvesteerd in een revolutionaire lasmachine SL4FF EVO van Graf Synergy. Het verschil met de vorige lasmachine is dat we nu gaan werken zonder lasnaad. Het verschil met conventionele machines – de manier waarop we reeds 40 jaar werken – is dat er bij deze machines een lasbraam ontstond na het lasproces. Deze moest achteraf dan verwijderd en bijgekleurd worden. Dankzij deze lasmachine valt dit arbeidsintensief werk weg, en slagen we erin om een las te creëren dat er geen lasbraam meer zichtbaar. Daarenboven krijgen we nog een afwerking die niet te evenaren is, en die onze klanten zeer sterk weten te appreciëren."

Terug naar overzicht